Syster henry

Journal

 

 
 

Journal

In the journal of syster henry, we mainly write about our latest news and what's going on behind the scenes. But, we also show you sneak-peeks of new products, from time to time... Read on and be inspired, welcome!

 
 
gul-näckros.jpeg
 
 

Veckans måleri - akvarell

Jag tänkte tipsa om några av mina favoriter av akvarell- och gouachefärger. Barnprodukter ska inte alltid underskattas, och speciellt inte i detta fall (jag gör inget samarbete, utan delar enbart med mig av personliga tips!). Djecos produkter är i riktigt bra kvalité, men jag gillar också dessa produkter för att de har en så tilltalande färgskala. Också deras tuschpennor är fina med rik färg. Visserligen kan man blanda allt av grundfärgerna (och de har jag alltid då det gäller akrylfärger). Men det är inte bara roligt och bekvämt att ha färdigt blandade färger till hands, utan ofta ger det direkt inspiration att se olika nyanser av turkos, röd, neon och andra toner direkt framför sig.

Denna vecka har jag målat namntavlan i grodtema, som finns i webshopen och något i bokstavstema är på gång.

Ha ett trevlig veckoslut!

IMG_20190315_140928.jpg
IMG_20190305_153746.jpg
Nina Albrecht